maandag 18 oktober 2010
Eindhoven: Politie houdt fietsendief aan
De politie heeft zondagavond rond 19.45 uur een 27-jarige Eindhovenaar aangehouden op een terrein van een ziekenhuis aan de Michelangelolaan. Door medewerkers van de beveiliging werd gezien dat de man het slot van een fiets doorknipte. Toen hij kort daarna de fiets weg wilden nemen, konden de medewerkers hem aanhouden. De verdachte is overgedragen aan de politie. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt, dat door de politie wordt doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie.


Eindhoven: Politie houdt verdachte aan voor tasjesroof dankzij oplettende burger
De politie heeft zondagavond rond 19.45 uur een 27-jarige Pool aangehouden op de Keizersgracht. Agenten kregen kort daarvoor de melding dat de verdachte daar een tas had gestolen van een 22-jarige vrouw uit Utrecht. Het slachtoffer liep met een vriendin over de Keizersgracht toen haar tas uit haar hand werd getrokken. De vrouwen zijn achter de man aangerend. Een 25-jarige Eindhovenaar zag de vrouwen achter de verdachte aan rennen. Hij kon de verdachte stoppen en droeg hem over aan de politie. De Pool is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt, dat door de politie wordt doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Eindhoven: Politie houdt drugsdealer aan
De politie heeft maandagochtend rond 2.45 uur een 30-jarige Pool aangehouden op het Stationsplein. Op camerabeelden werd gezien dat de man zich daar samen met een vrouw verdacht ophield. Toen agenten het stel controleerden, troffen zij in de rugzak van de man 18 XTC pillen en een onbekende hoeveelheid amfetamine aan. De man is ingesloten op het politiebureau. De drugs zijn in beslag genomen.


Helmond: Politie houdt dronken automobilist aan
De politie heeft zondagavond rond 23.45 uur een 57-jarige automobilist uit Helmond aangehouden op de Kanaaldijk Noord Oost. Bij een alcoholcontrole bleek dat de Helmonder teveel had gedronken. Op het bureau blies hij een promillage van ruim 1,30. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Tegen de automobilist is proces-verbaal opgemaakt, dat door de politie wordt doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie.


Aarle-Rixtel: Politie houdt dronken automobilist aan na aanrijding
De politie heeft zondagavond rond 23.45 uur een 24-jarige automobilist uit Aarle-Rixtel aangehouden in zijn woning. Agenten kregen kort daarvoor de melding te gaan naar de Molenheide in Lieshout. Daar zou een auto in een weiland liggen. De bestuurder zou er te voet vandoor zijn gegaan. Getuigen gaven het signalement van de man door. Even later werd de bestuurder aangehouden in zijn woning. Op het bureau blies hij een promillage van ruim 1,25. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Tegen de automobilist is proces-verbaal opgemaakt, dat door de politie wordt doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie.


Soerendonk: Politie pakt inbreker op dankzij burger
De politie heeft zondagavond rond 20.00 uur een 55-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden in een tuin van een woning aan de Sint Jansweg. Agenten kregen kort daarvoor een melding dat de 55-jarige bewoner van de woning een inbreker had aangehouden. De man hoorde gerommel in de keuken. Toen hij ging kijken zag hij dat zijn werktas weg was en dat de keukendeur open stond. In de tuin trof hij de verdachte aan in de struiken  met zijn werktas. Hij hield de man aan en droeg hem over aan de politie. De verdachte is ingesloten op het politiebureau.

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers