woensdag 27 oktober 2010
Man overleden bij aanrijding
Middelrode/Heeswijk Dinther - Een nog onbekende man is woensdagmorgen om half vier overleden bij een aanrijding op de Gouverneursweg in Heeswijk Dinther. Door onbekende oorzaak is een auto met in ieder geval twee inzittenden daar van de weg geraakt waarbij de auto ook tegen een boom gereden is. Iets eerder die nacht had een getuige gemeld dat er in de omgeving van de Emmastraat in Middelrode enkele mannen rondliepen die met zaklampen in auto's schenen. De getuige vermoedde dat er misschien wel ingebroken zou gaan worden. Verschillenden surveillance-eenheden zette de omgeving af om de mannen te betrappen. Kort daarop reed een auto met meerdere personen weg. De auto werd korte tijd achtervolgd door de politie en aan de bestuurder werd een stopteken gegeven. Dat werd genegeerd door de bestuurder die er van door ging. De achtervolging werd gestaakt en er werd in de omgeving naar de auto gezocht. Een surveillance-eenheid trof de auto in een sloot aan. Twee inzittenden werden gewond in de nabijheid auto aangetroffen. Een van de mannen werd direct gereanimeerd maar overleed ter plekke. De andere man, 31 jaar uit Oss, is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Hij is aangehouden en er wordt onderzocht of hij de bestuurder was van de auto. De afdeling Verkeersongevallen Analyse heeft een uitgebreid onderzoek verricht.

Dronken bestuurder aangehouden
Veghel - Op dinsdagmiddag is rond 14.20 uur een 44-jarige Ossenaar op de Rembrandtlaan aangehouden voor rijden onder invloed. De Ossenaar kreeg van agenten een stopteken en kreeg een blaastest. Hieruit bleek dat de man ruim 4,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol had genuttigd. De man overhandigde de agenten een Pools rijbewijs dat verlopen was. Hij is aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor.

Man aangehouden na inval in woning
's-Hertogenbosch - De politie heeft dinsdag bij een inval in een woning aan de Fahrenheitstraat, een 22-jarige Bosschenaar aangehouden. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij mensenhandel. De politie ontving informatie over het uitbuiten van een meisje (lover-boy praktijken) en startte een uitgebreid onderzoek. Er zijn inmiddels diverse getuigen gehoord. Hij is in verzekering gesteld en de recherche onderzoekt de zaak.

 
Man gewond bij aanrijding
's-Hertogenbosch - Op dinsdagavond omstreeks 19.15 uur is op de A59 ter hoogte van de afrit Rietvelden een man gewond geraakt. De man, een 54-jarige Bosschenaar, was bestuurder van een personenauto en verloor vermoedelijk de macht over het stuur. Hij belandde met zijn auto op z'n kop in een sloot. Diverse omstanders schoten de man, die bekneld zat, te hulp. De brandweer heeft de man vervolgens uit de auto bevrijd. Het slachtoffer was aanspreekbaar en is met een hoofdwond naar het ziekenhuis overgebracht.

Verkeerscontrole
Drunen - De politie van het team Heusden heeft samen met mensen van het Verkeershandhavingteam op woensdag enkele algemene verkeerscontroles gehouden. In totaal werden tussen half acht en twee uur op vijf plaatsen gecontroleerd. In Drunen werd op de Duinweg (50 km/u), de Bosscheweg (60 km/u) en D'Oultremondweg (60 km/u) gecontroleerd en in Vlijmen op de Mommersteeg (50 km/u) en de Vendreef (60 km/u). In totaal werden meer dan 500 voertuigen gemeten en gecontroleerd. Daarvan hebben er 51 een proces-verbaal gekregen. De hoogst gemeten snelheid was 105 km/u op de Vendreef. Een bromfietser reed zo hard dat zijn rijbewijs is ingevorderd. Ook werd er bekeurd voor het niet hands free bellen, het niet dragen van een helm, het net rijden op een verplicht fietspad en voor defecte verlichting.
Vanuit het team Heusden wordt geregeld verkeerscontroles georganiseerd dus de komende tijd zal dat ook weer gebeuren.

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers