zondag 17 oktober 2010
Eindhoven: Politie houdt vrouw aan voor betalen met vals geld

Een 22-jarige vrouw uit Eindhoven is zondag omstreeks 3.30 uur op het Stratumseind door de politie aangehouden. Kort voor haar aanhouding zou ze betaald hebben met vals geld in een café, gelegen aan het Stratumseind. Het gaat om o.a. een vals briefje van 50 euro. Zij is ingesloten voor verder onderzoek.

www.inwonersnieuws.nl

Eindhoven: Politie houdt verdachte aan voor heling fiets

De politie heeft zaterdagmiddag omstreeks 16.50 uur een 30-jarige Helmonder aangehouden op het Stationsplein. Kort daarvoor hadden medewerkers van Stadstoezicht de man met een fiets staande gehouden. De fiets was namelijk van diefstal afkomstig. Vervolgens droegen zij de verdachte over aan de politie. De fiets is in beslag genomen en tegen de fietsheler is proces-verbaal opgemaakt, dat door de politie wordt doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

www.inwonersnieuws.nl

Eindhoven: Politie houdt man aan voor winkeldiefstal

De politie heeftzaterdag omstreeks 17.45 uur in een winkel aan het Winkelcentrum Woensel een 23-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats aangehouden. Omstreeks 17.30 uur wilde de man met een volle boodschappenwagen via de toegangspoorten de winkel verlaten zonder af te rekenen. Toen hij de winkel dreigde te verlaten, werd hij door de beveiliging aangesproken. Direct daarop probeerde de man hard weg te lopen. Een bedrijfsbeveiliger wist de man staande te houden en even later over te dragen aan de inmiddels gewaarschuwde politie. De man had voor meer dan vierhonderd euro in de boodschappenwagen liggen. Hij is door de politie overgebracht naar het bureau en is daar ingesloten voor verder onderzoek.

www.inwonersnieuws.nl

Eindhoven: Politie houdt man aan voor rijden zonder rijbewijs

Agenten hebben zondagmorgen omstreeks 2.45 uur een 37-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats aangehouden op de Karel de Grotelaan. Hij bestuurde een auto, terwijl hij niet in het bezit is van een geldig rijbewijs. Ook kon hij zich niet legitimeren. Op het politiebureau is tegen hem proces-verbaal opgemaakt, dat door de politie wordt doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

www.inwonersnieuws.nl

Eindhoven: Politie houdt agressieve dronkaard tweemaal aan

De politie heeft zondagmorgen een 35-jarige Tilburger tweemaal aangehouden. De eerste keer was op het Stratumseind, omstreeks 4.50 uur. De man gedroeg zich hier ten overstaan van andere mensen agressief en werd hiervoor maar ook voor openbaar dronkenschap aangehouden. Op het politiebureau aan de Mathildelaan was in aanvang geen normaal gesprek met hem te voeren. Pas later in de ochtend werd hij gehoord en werd alsnog tegen hem proces-verbaal opgemaakt. Hierna is hij heengezonden. Hij weigerde echter te vertrekken omdat hij zijn jas kwijt was. Bij zijn aanhouding op het Stratumseind droeg hij geen jas. Vervolgens werd hij via een zijingang van het politiebureau op straat gezet. Via de hoofdingang aan de voorzijde kwam hij weer binnen en maakte in de hal veel stampij; dit in aanwezigheid van veel publiek en personeel. Naast schelden en het uiten van bedreigingen gedroeg hij zich zeer agressief naar de medewerkers. Tot driemaal werd hem gevraagd het politiebureau te verlaten maar hij weigerde hieraan gehoor te geven. Vervolgens werd hij omstreeks 11.30 uur voor de tweede maal aangehouden. Hij is ingesloten voor verder onderzoek.

www.inwonersnieuws.nl

Helmond: Politie houdt man aan bij huiselijke twist

De politie heeft zaterdagavond even na achten een 34-jarige man voor zijn woning in Helmond centrum aangehouden. Kort daarvoor kreeg hij ruzie met zijn 30-jarige vriendin in hun woning. Dat ontaarde in een handgemeen. Hij zou haar hebben geduwd, aan haar haren hebben getrokken en met de dood hebben bedreigd. De ruzie zette zich op een gegeven moment voort op straat. Toen de agenten arriveerde, liepen ze naar de vrouw die buiten stond. Op dat moment kwam er uit een woning een man dreigend op haar af lopen. De politie vroeg hem rustig te blijven en probeerde hem tot bedaren te brengen. Hij dreigde niet allen zijn vriendin maar ook de agenten met de dood. De agenten besloten daarop de man aan te houden. Maar hij liet dit niet toe en bedreigde ze wederom met de dood. Omdat het dreigde te escaleren werd hij met pepperspray in zijn gelaat gespoten. Dat deerde hem nauwelijks. Hij liep vervolgens zijn woning in en kwam vervolgens naar buiten stormen. Daarop trok een van de agenten het vuurwapen. Uiteindelijk kon de man worden aangehouden en is hij overgebracht naar het politiebureau. Hier is hij ingesloten voor verder onderzoek. Zijn vriendin deed aangifte van mishandeling en bedreiging. De agenten hebben eveneens aangifte van bedreiging gedaan.

www.inwonersnieuws.nl

Reusel-De Mierden: Politie houdt verdachte aan voor mishandelen vrouw

De politie heeft zaterdagmiddag omstreeks 17.20 uur een 21-jarige vrouw in haar woning in Reusel aangehouden. Ze wordt verdacht van het mishandelen van een 21-jarige plaatsgenoot. Een uur voor haar aanhouding ontmoetten de twee vrouwen, die elkaar kennen, in een supermarkt aan de Markt. Hier kregen zij ruzie. De verdachte zou het slachtoffer in het gelaat hebben geslagen. Het slachtoffer deed hiervan aangifte. De politie heeft de verdachte ingesloten voor verder onderzoek en zal tegen haar proces-verbaal worden opgemaakt, dat wordt doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

www.inwonersnieuws.nl

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers