maandag 18 oktober 2010
Gewelddadige vrouw aangehouden
's-Hertogenbosch - De politie heeft zondagmorgenvroeg op de Orthenstraat om half één een 20-jarige vrouw uit 's-Hertogenbosch aangehouden omdat ze iemand verwond had. Er was in een horecagelegenheid een vechtpartij uitgebroken die door personeel van de zaak in de kiem werd gesmoord. Toen er een klant uit de zaak gezet werd begon de verdachte zich er mee te bemoeien. Ze zou met een barkruk gegooid hebben die op het hoofd van een medewerker van de gelegenheid terecht was gekomen. Die raakte daardoor licht gewond. Toen de politie arriveerde werd de vrouw aangehouden en naar het bureau gebracht voor verhoor. Ze is voor de nacht ingesloten en na verhoor in de loop van de ochtend heengezonden.


Man aangehouden voor bedreiging
's-Hertogenbosch -  Op zondagmiddag omstreeks 18.45 uur heeft de politie in de Jan Pieterszoon Coenstraat een 33-jarige Bosschenaar aangehouden voor bedreiging. De man wordt er van verdacht een 35-jarige vrouw en 28-jarige man uit 's-Hertogenbosch te hebben bedreigd. De man en vrouw liepen met een kinderwagen door de Sint Geertruikerkhof toen de verdachte in zijn auto langs kwam rijden. Er ontstond onenigheid tussen hen waarbij de verdachte uit zijn auto stapte en met een schaar op de man en vrouw afliep. Vervolgens is hij weer terug zijn auto ingegaan en weggereden richting station. De politie werd ingeschakeld die de man snel konden aanhouden. 


Geffenaar aangehouden
Geffen - Op zondagavond is rond 23.00 uur een 20-jarige man op de Veldstraat aangehouden voor niet tonen van zijn ID-bewijs. Er was eerder op de avond een feestje gaande en de politie ontving meldingen van geluidsoverlast. Toen agenten polshoogte gingen nemen vroegen zij diverse mensen om zich te legitimeren. De 20-jarige Geffenaar deed dit niet. Toen de agenten hem wilden aanhouden verzette hij zich en beledigde de agenten. Hij is meegenomen naar het bureau voor verhoor.


Twee mannen aangehouden voor mishandeling
Volkel - In de nacht van zondag op maandag heeft de politie rond 5.00 uur in de Lagenheuvelstraat twee mannen uit Erp (21 en 28 jaar) aangehouden voor mishandeling. Het tweetal wordt er van verdacht na afloop van een feest een 22-jarige man uit Grave in elkaar te hebben geslagen. De man uit Grave was op dat moment werkzaam als beveiliger en verzocht de mannen om het terrein te verlaten. Er ontstond een discussie waarna de mannen de beveiliger begonnen te slaan. Dit gebeurde meerdere keren tot dat de beveiliger op de grond viel. Vervolgens liepen de verdachte weg. Agenten konden hen in de Lagenheuvelstraat tegenhouden en aanhouden. Beide verdachten zijn in verzekering gesteld. 


Aanrijding met letsel
Sint Oedenrode - Een 21-jarige inwoner Gemert is maandagochtend omstreeks negen uur op de Lieshoutseweg ernstig gewond geraakt bij een aanrijding. Door onbekende oorzaak botste hij tegen een boom. Hij raakte daarbij gewond en bekneld. De brandweer heeft hem uit zijn positie bevrijdt bijgestaan door personeel van een ambulance en een traumahelikopter. De man is met meerdere verwondingen naar een ziekenhuis in Eindhoven vervoerd. De afdeling Verkeers Ongevallen Analyse van de politie onderzoekt de toedracht van de aanrijding. De weg is enige tijd gedeeltelijk afgesloten geweest.


Insluipster verraadt zichzelf
Oss - De politie heeft op zondagavond omstreeks 20.30 uur in Utrecht een 22-jarige Joegoslavische vrouw aangehouden voor poging woninginbraak, stelen van een pinpas en geld pinnen met een gestolen pas. De vrouw wordt er van verdacht in augustus 2010 betrokken te zijn geweest bij een insluiping in een woning in Oss. Bij deze insluiping werd ze betrapt door de bewoonster en liet ze abusievelijk haar tas achter. In de tas zat o.a. haar legitimatiebewijs waardoor de politie haar landelijk kon laten signaleren. In mei 2010 werd al uit een woning in Oss een pinpas gestolen van de 90-jarige bewoonster. Vervolgens werd er ruim 9000 Euro van haar rekening gepind. Van de pintransacties werden door de recherche videobeelden veilig gesteld die werden uitgezonden in Opsporing Verzocht. Een collega van het Utrechtse politiekorps herkende de verdachte vrouw. Uit nader onderzoek bleek het om de gesignaleerde vrouw te gaan die haar tas vergat bij de poging woninginbraak in augustus. De vrouw werd gisteravond aangehouden en overgebracht naar Hoofdbureau waar ze in verzekering is gesteld.






0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers