woensdag 20 oktober 2010
Helmond: Politie houdt man aan met harddrugs
De politie heeft woensdagmiddag rond 12.45 uur een 35-jarige man uit Breda aangehouden op de Engelseweg. Agenten zagen de man daar fietsen. Uit onderzoek is gebleken dat hij  vermoedelijk in het bezit zou zijn van harddrugs. Toen agenten hem controleerden, troffen zij 30 bolletjes cocaïne bij hem aan. De verdachte is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

http://www.inwonersnieuws.nl/

Gewapende overval
Mill - Dinsdagavond omstreeks 17.10 uur heeft er een gewapende overval plaatsgevonden op een videotheek aan de Oude Langenboomseweg in Mill. Een onbekende man kwam de videotheek binnen en eiste geld van de 59-jarige medewerkster van de zaak. De overvaller gebruikte daarbij vermoedelijk een vuurwapen. De man is met een onbekende buit de zaak uitgevlucht. Daarna is gezien dat hij als passagier in een rode auto is ingestapt. De politie heeft een onderzoek ingesteld en sporen veiliggesteld. Getuigen die iets verdachts gezien hebben, of meer informatie hebben over de vermoedelijk dader of de auto waar hij in gestapt is, worden verzocht contact op te nemen met het onderzoeksteam bij de politie in Cuijk via 0900-8844.


Poging gewapende overval
Cuijk - Dinsdagavond omstreeks 17.20 uur heeft een vermoedelijk 16-jarige jongen getracht een winkel aan t Tuigleerstraatje in Cuijk te overvallen. De dader eiste geld en gebruikte daarbij vermoedelijk een wapen. Ook had hij een vermomming over zijn hoofd. Uiteindelijk moest hij door het optreden van de 62-jarige medewerkster van de winkel zonder buit vertrekken. De politie heeft een aangifte opgenomen en onderzoekt de zaak. Getuigen die iets van de poging overval gezien hebben, worden gevraagd te politie in Cuijk te bellen via 0900-8844. De politie is in het bijzonder op zoek naar een man die donker gekleed was en ten tijde van de overval langs de winkel liep. Deze man heeft vermoedelijk de overvaller gezien.

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers