donderdag 21 oktober 2010
Eindhoven: Politie vordert rijbewijs in van dronken bestuurder
De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag, omstreeks 00.10 uur, een 30-jarige Eindhovenaar aangehouden op de Jeroen Boschlaan. De man was hier even daarvoor achterop een andere personenauto gebotst.  De gewaarschuwde politie constateerde dat de man had gedronken. Ook kon hij geen geldig autorijbewijs tonen; hij was slechts in het bezit van zijn bromfietsrijbewijs (AM). Hij verklaarde ook dat hij de auto stiekem had weggenomen van een familielid. Op het politiebureau blies hij bij de ademanalyse een alcoholpromillage van ruim 2,7. Zijn rijbewijs is ingevorderd en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt, dat door de politie wordt doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie.


Eindhoven: Politie houdt op heterdaad inbreker aan
De politie hield woensdagmiddag omstreeks 16.00 uur een 34-jarige Eindhovenaar aan op een bouwterrein aan de Herman Gorterlaan. De man bevond zich op een afgesloten bouwterrein en haalde hier bouwmateriaal weg, waaronder delen van een hekwerk/steiger. Hij gooide de spullen over het hek, aldus een ooggetuige. Toen de politie arriveerde bevond de man zich nog steeds op het terrein. Hij is meegenomen naar het politiebureau en is ingesloten voor verder onderzoek.


Helmond: Politie houdt verdachten van woninginbraak aan
Op aangeven van een omwonende, die door een harde knal wakker was geworden, kon de politie donderdagochtend omstreeks 5.15 uur twee Helmonders van 19 en 20 aanhouden. De 20-jarige werd op het Hemelrijksdijkje aangehouden; de 19-jarige kon op de Noord Koninginnewal worden aangehouden. De gealarmeerde politie reed naar het Hemelrijksdijkje. Op een gegeven moment zagen de agenten twee personen hard wegrennen in de richting van de Noord Koninginnewal. Kort hierna konden ze in de kraag worden gegrepen. Na onderzoek bleek het te gaan om een woninginbraak, gepleegd in een woning aan het Hemelrijksdijkje. De woning vertoonde aan een toegangsdeur en een raam braakschade. De bewoners waren niet thuis. In de onmiddellijke omgeving werden goederen aangetroffen, waaronder een laptoptas, die vermoedelijk zijn weggenomen uit de woning. Ook is er inbrekersgereedschap aangetroffen. De verdachten zijn ingesloten omdat de politie nog bezig is met het onderzoek.


Hapert: Fietster gewond bij botsing met auto
Een 65-jarige fietster uit Hapert raakte donderdagochtend omstreeks 8.30 uur bij een botsing gewond toen zij over de Oude Provinciale weg reed. Ter hoogte van de kruising Burg. van Woenseldreef met de Oude Provincialeweg kwam een 28-jarige automobilist uit Hapert in tegenovergestelde richting aangereden. Hoewel het politieonderzoek nog niet is afgerond, lijkt het erop dat de automobilist op de kruising linksaf de Burg. van Woenseldreef wilde inrijden. Daarbij zag hij de fietster over het hoofd. Zij is met vermoedelijk een beenbreuk aan het onderbeen overgebracht naar het ziekenhuis.

http://www.inwonersnieuws.nl/

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers