donderdag 14 oktober 2010
Meisjes aangehouden voor winkeldiefstal

's-Hertogenbosch - De politie heeft woensdagmiddag rond 16.00 uur twee meisjes uit Berlicum ( 14 en 15 jaar) aangehouden in een warenhuis aan de Pensmarkt. Het duo had een paar oorbellen ter waarde van 16,90 euro gestolen. Ze werden betrapt door een winkelmedewerker. Na verhoor zijn de meisjes heengezonden. Ze worden doorgestuurd naar HALT.

www.inwonersnieuws.nl

Bromfietsster gewond na aanrijding

Erp - Een 16-jarige meisje uit Venhorst is woensdagmiddag rond 16.00 uur gewond geraakt bij een aanrijding op e Boekelseweg. Het meisje reed op haar bromfiets in de richting van de Boekel. Bij de T-splitsing met de Berkensteeg stond een bedrijfsauto met aanhangwagen stil. Dit voertuig werd bestuurd door een 23-jarige man uit Veghel. Hij trok op en verleende geen voorrang aan de bromfietsster. De bestuurder verklaarde later dat hij haar niet gezien had. Een aanrijding was het gevolg waarbij het meisje ten val kwam. Ze had last van haar benen en werd naar het ziekenhuis gebracht. Bij beide bestuurders werd een blaastest afgenomen, niemand had gedronken. Omdat de man uit Veghel geen voorrang verleende en niet in het bezit was van een BE-rijbewijs, werd hij door de politie aangehouden. Na verhoor is de man heengezonden. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

www.inwonersnieuws.nl

Zakkenroller aangehouden

's-Hertogenbosch - Een 35-jarige Roemeen is woensdagmiddag rond 17.00 uur aangehouden in kledingzaak aan de Hooge steenweg. Kort daarvoor zag een beveiligingsmedewerker de man in de Arena. Hij gedroeg zich opvallend omdat hij veel belangstelling had voor tassen van winkelend publiek. De beveiligingsmedewerker liep achter de man aan en zag dat hij in het Eerste straatje van Best iets in de struiken gooide. Dat bleek een portemonnee te zijn. De beveiliger bracht zijn collega's op de hoogte en even later zag een andere beveiliger de verdachte in een kledingzaak aan de Hooge steenweg. Hij werd betrapt toen hij een greep in de tas van een vrouw wilde doen. De Roemeen werd aangehouden en overgedragen aan de politie. Hij is inverzekering gesteld voor verder onderzoek.

www.inwonersnieuws.nl

Koperdieven aangehouden

Rosmalen - De politie heeft donderdagmorgen rond 00.30 uur drie verdachten van koperdiefstal aangehouden in de Jan Heijmanslaan. Het gaat om een 21-jarige man uit Boekel en twee Bosschenaren van 17 en 18 jaar. Een oplettende getuige zag drie personen rondlopen bij een groot complex in aanbouw. De politie ging met meerdere eenheden ter plaatse en het gebouw werd doorzocht. In het pand lag een hoeveelheid koper die klaar om mee te nemen. Ook werd een auto bij het gebouw aangetroffen. De drie verdachten werden door agenten gezien terwijl zij op een plat dak klommen. Ze kwamen naar beneden en werden aangehouden. Ze zijn ingesloten voor verder onderzoek. Het voertuig is ook in beslag genomen.

www.inwonersnieuws.nl

Inbreker aangehouden in nieuwbouwcomplex

Vlijmen - De politie heeft donderdagmorgen rond 02.30 uur een 25-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats aangehouden in de Burg van der Venstraat. Een oplettende getuige hoorde geluiden komen uit een appartementencomplex in aanbouw. Agenten gingen ter plaatse en zagen in een van de woningen een hoeveelheid koper liggen. Ze hoorden geluiden vanuit een ander appartement en daar werd de verdachte aangehouden. Hij is ingesloten voor verder onderzoek.

www.inwonersnieuws.nl

Dronken bestuurder raakt rijbewijs kwijt

Mill - De politie heeft donderdagmorgen rond 02.30 uur het rijbewijs ingevorderd van een 65-jarige automobilist uit Zeeland. Agenten zagen de man rijden in de Koestraat. Het voertuig viel op door de lage snelheid. De bestuurder kreeg een stopteken en moest blazen. Hij bleek gedronken te hebben en werd aangehouden. Uit de ademanalyse bleek dat de automobilist ruim drie keer teveel had gedronken. Zijn rijbewijs is ingevorderd en er is proces-verbaal tegen de man opgemaakt.

www.inwonersnieuws.nl

Rijden zonder rijbewijs; auto in beslag genomen

Vlijmen - Agenten hebben donderdagmorgen rond 07.15 uur de auto van een 45-jarige man uit Vlijmen in beslag genomen. Bij de agenten was het bekend dat de man bleef rondrijden terwijl zijn rijbewijs ongeldig was verklaard. Hij was hier al meerdere keren voor bekeurd. Donderdagmorgen zagen zij de Vlijmenaar rijden in een auto op de Pastoor van Akenstraat. Hij kreeg een stopteken en het voertuig werd in beslag genomen. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

www.inwonersnieuws.nl

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers