dinsdag 19 oktober 2010
Eindhoven: Politie houdt man aan voor vernieling
Bij de woning van een 32-jarige vrouw in Tongelre is maandag rond 20.10 uur een 37-jarige Eindhovenaar aangehouden. De twee zijn bekenden van elkaar en de vrouw bewaarde enkele spullen voor de man. Toen de man deze spullen op kwam halen moest de politie bemiddelen tussen de twee. Even later vernielde de man de voordeur en drong de woning binnen om een televisie mee te nemen. De man is meegenomen naar het politiebureau. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt dat zal worden doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie.


Eindhoven: Politie houdt man aan voor mishandeling
Maandagavond rond 22.30 uur is op de Henegouwenlaan een 37-jarige man uit Bergeijk aangehouden. Hij zou eerder die avond een 45-jarige man uit Eindhoven daar hebben mishandeld. Dat gebeurde tijdens een zaalvoetbalwedstrijd waarbij de Eindhovenaar scheidsrechter was. De man uit Bergeijk was het niet eens met een gele kaart die hij kreeg en hij sloeg de Eindhovenaar in het gezicht. De man is meegenomen naar het politiebureau waar proces-verbaal is opgemaakt. Het proces-verbaal zal worden doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie.  


Eindhoven: Politie vordert rijbewijs automobilist in
Op het Sint Trudoplein is maandag rond 23.00 uur een 55-jarige man uit Eindhoven aangehouden. Hij was betrokken bij een kop-staart aanrijding en bleek gedronken te hebben. Niemand raakte gewond bij de aanrijding. Hij blies een promillage van 1,30. Zijn rijbewijs is ingevorderd en proces-verbaal is opgemaakt. Het proces-verbaal zal worden doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie.


Asten: Vrouw komt om het leven bij eenzijdig verkeersongeval
Een 79-jarige vrouw uit Asten is maandagavond om het leven gekomen bij een verkeersongeval op de Floralaan. Ze reed rond 23.00 uur samen met haar 83-jarige man in een auto over de Floralaan en werd vermoedelijk onwel. Ze botste met haar auto frontaal op een standbeeld dat naast de weg stond. De vrouw en haar echtgenoot zijn overgebracht naar het ziekenhuis waar zij later overleed.


Oirschot: Politie houdt man en vrouw aan bij hennepkwekerij
Maandagmiddag rond 17.00 uur zijn bij een woning aan de Van Aerlestraat een 27-jarige vrouw en een 38-jarige man aangehouden. In de woning vond de politie een hennepkwekerij. Op een zolderkamer stonden 150 hennepplanten. De stroom voor de kwekerij werd illegaal afgetapt. De twee zijn meegenomen naar het bureau waar proces-verbaal tegen hen is opgemaakt. Dat proces-verbaal zal worden doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie. De materialen voor de kwekerij en de planten worden vernietigd.

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers