vrijdag 15 oktober 2010
Eindhoven: Politie betrapt auto-inbreker op heterdaad

De politie heeft donderdagmiddag rond 15.30 uur een man van 27 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op het Pastoor Harkxplein. Surveillerende agenten zagen hem met zijn bovenlichaam door een raam van een geparkeerde bestelauto hangen terwijl hij op een fiets zat. Omdat ze het niet vertrouwden, controleerden ze de man. Hij bleek ingebroken te hebben in de bestelauto en werd daarvoor aangehouden. De man is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

http://www.hyves.nl/externalRedirect/?url=www.inwonersnieuws.nl

Eindhoven: Politie houdt verdachte van stalking aan

De politie heeft donderdagavond rond 22.00 uur een man van 42 jaar uit Eindhoven aangehouden bij de woning van zijn 22-jarige ex-vriendin in Eindhoven Woensel-Zuid. Bij de politie was de melding binnengekomen dat de man de vrouw al enkele weken zou lastigvallen en bedreigen. Ook donderdagavond was dat weer het geval. Toen agenten ter plaatse kwamen, stond de man bij de woning van de vrouw. Hij is opgepakt en ingesloten voor verder onderzoek.

http://www.hyves.nl/externalRedirect/?url=www.inwonersnieuws.nl

Helmond: Bureau Brabant over aanslag op coffeeshop

Bureau Brabant besteedt maandag 18 oktober aandacht aan de aanslag op een coffeeshop in Helmond in de nacht van donderdag 29 op vrijdag 30 juli. Twee mannen komen rond 3.45 uur op een motor aan bij de coffeeshop aan de Noord-Koninginnewal. Eén van de twee mannen gooit een steen door de ruit. En daar blijft het niet bij. Kort hierna gooit dezelfde man twee handgranaten naar binnen. Die exploderen en een paar seconden later is er weinig meer over van het interieur van de coffeeshop. Op dat moment slapen de eigenaar en zijn vriendin boven in de woning, maar zij blijven ongedeerd. De twee motorrijders staan op bewakingsbeelden. En die wil de politie nogmaals onder de aandacht brengen. De eerste uitzending van Bureau Brabant is op maandag 18 oktober om 18.55 uur op Omroep Brabant. Daarna wordt het programma ieder uur herhaald en de laatste uitzending is op dinsdag 19 oktober om 15.55 uur.

http://www.hyves.nl/externalRedirect/?url=www.inwonersnieuws.nl

Maarheeze: Politie zoekt getuigen van vrachtwagenroof

De politie is op zoek naar getuigen van de roof van een vrachtwagen met aanhanger met kleding. Dat gebeurde donderdagmiddag rond 17.45 uur op de parkeerplaats aan de achterzijde van pompstation De Groote Bleek langs de snelweg A2 ter hoogte van Maarheeze. De 27-jarige vrouwelijke chauffeur uit Vaals werd bij terugkomst bij haar wagen met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp bedreigd door een man. Ook werd ze door de dader op haar gezicht geslagen. Hij stapte vervolgens in de vrachtwagen en reed er mee weg. De chauffeur heeft zich in het ziekenhuis laten behandelen aan een verwonding aan haar oog. De man droeg een zwarte trui met capuchon en een spijkerbroek. De weggenomen trekker is een grijze Mercedes-benz Actros 1844 met kenteken BT-RD-23. De aanhanger is een Schmitz Sko 24 met kenteken OK-88-DG. Getuigen van de roof of mensen die weten waar de vrachtwagen en/of aanhanger nu zijn, kunnen bellen met de recherche in Valkenswaard via 0900-8844.

http://www.hyves.nl/externalRedirect/?url=www.inwonersnieuws.nl

Valkenswaard: Politie arresteert man in woning met hennepkwekerij

De politie heeft donderdagmiddag rond 16.00 uur een man van 24 jaar uit Eindhoven aangehouden in een woning aan De Kreijenbeek. In kamers op de eerste en tweede verdieping van het huis vonden agenten hennepkwekerijen met in totaal ruim 550 planten en de benodigde kweekapparatuur. Alles is in beslag genomen en vernietigd. De stroom voor de kwekerij werd illegaal afgetapt. De man is na verhoor heengezonden met een proces-verbaal.

http://www.hyves.nl/externalRedirect/?url=www.inwonersnieuws.nl

Vessem: Meisje gewond bij aanrijding

Een meisje van vier jaar uit Vessem is donderdagmiddag rond 16.45 uur gewond geraakt bij een aanrijding op een oprit van een bedrijf aan de Mr. De La Courtstraat. Ze werd daar geraakt door een auto die werd bestuurd door haar vader. Het meisje is met onbekend letsel met de traumahelikopter naar een ziekenhuis in Nijmegen gebracht. De politie onderzoekt hoe de aanrijding kon gebeuren.

http://www.hyves.nl/externalRedirect/?url=www.inwonersnieuws.nl

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers