zondag 24 oktober 2010
Eindhoven: Man aangehouden voor huiselijk geweld
De politie heeft zaterdagmiddag rond 15.00 uur een 24-jarige Eindhovenaar aangehouden op het politiebureau aan de Aalsterweg. De man wordt ervan verdacht dat hij zijn ex-vriendin uit Eindhoven gedurende hun relatie regelmatig heeft mishandeld. Ook zou hij haar met de dood hebben bedreigd. De man kon worden aangehouden en is voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Eindhoven: Politie houdt twee mannen aan voor poging diefstal auto
De politie heeft zondagmorgen rond 1.50 uur twee Eindhovenaren (21 en 22 jaar oud) aangehouden op de Tuinstraat. Wat eerder kreeg de politie een melding van een getuige dat er werd ingebroken in een daar geparkeerde personenauto. Ter plaatse troffen agenten één van de verdachten in de auto aan. Het slot bleek opengebroken te zijn. Even verderop zat de andere verdachte in een gereedstaande auto met draaiende motor. Daarin lagen verschillende inbrekerswerktuigen. Beide mannen zijn aangehouden en voor verder onderzoek meegenomen naar het bureau.

Eindhoven: Politie houdt mannen aan voor mishandeling en vernieling
De politie heeft zondagmorgen om 5.35 uur op de Antoon Coolenlaan twee mannen (21 en 24) uit Valkenswaard aangehouden. Wat eerder kreeg de politie een melding dat er vernielingen zouden zijn gepleegd door twee mannen in een parkeergarage op het Stadhuisplein. Onderweg naar de parkeergarage troffen agenten op de Groot Paradijs een 21-jarige man uit Hoogvliet (Rotterdam) aan die met een hoofdwond op straat lag. Getuigen verklaarden dat hij geslagen zou zijn door dezelfde mannen die ook de vernielingen hadden gepleegd. Zij waren er op de fiets vandoor. De gewonde man is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De twee verdachten werden later aan de hand van hun signalement aangehouden op de Antoon Coolenlaan. Zij zijn meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek.

Eindhoven: Politie houdt man aan voor doorrijden na een aanrijding
De politie heeft zondagmorgen om 5.25 uur een 22-jarige Eindhovenaar aangehouden in zijn woning in het centrum. Wat eerder op de avond kreeg de politie een melding dat op de Paradijslaan een aantal paaltjes uit de grond was gereden door een personenauto die vervolgens was doorgereden. Die wagen werd uiteindelijk zwaar beschadigd aangetroffen op het Frederik van Eedenplein. De bestuurder was verdwenen. Aan de hand van het kenteken kon hij later in zijn woning worden aangehouden. Hij is meegenomen voor verhoor naar het bureau. Daar is zijn rijbewijs ingevorderd en werd proces-verbaal tegen hem opgemaakt. Dat wordt doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie. 

Helmond: Politie houdt man aan voor mishandeling
De politie heeft zaterdagmiddag om 15.15 uur een 30-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op het Stationsplein. De man zou bij een winkel op het station snoep gepakt hebben zonder dat af te rekenen. Toen een medewerkster daar iets van zei, kreeg ze een klap. De gealarmeerde politie kon de man even later voor het station aanhouden. Hij is meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek.







Bergeijk: Politie arresteert man met gestolen fiets
De politie heeft zaterdagmiddag om 16.05 uur een 36-jarige man uit Bergeijk aangehouden in zijn woning. De politie kwam daar ter plaatse omdat de man onwel geworden zou zijn. In de woning troffen de agenten een fiets aan die van diefstal afkomstig was. Toen bleek dat de man niet behandeld hoefde te worden, werd hij door de agenten aangehouden. Hij is meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt, dat wordt doorgezonden naar het Openbaar Ministerie. De fiets is in beslag genomen en wordt terugbezorgd bij de rechtmatige eigenaar.

Heeze: Twee gewonden bij aanrijding
Bij een aanrijding tussen twee personenauto's ter hoogte van de kruising van Kreijl en de Muggenberg zijn zaterdagmiddag rond 13.20 uur een 31-jarige vrouw uit Eindhoven en een 20-jarige vrouw uit Heeze gewond geraakt. De 31-jarige vrouw reed in haar wagen over Kreijl, de 20-jarige vrouw was haar passagier. Uit tegenovergestelde richting reed een 21-jarige man uit Heeze over Kreijl. Hij raakte vermoedelijk in een slip en kwam zo op de verkeerde weghelft terecht. Daarop ontstond een aanrijding tussen beide auto's. De twee vrouwen raakten daarbij gewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft ter plaatse technisch onderzoek verricht.

Ommel: Politie houdt dronken brokkenpiloot aan
De politie heeft zaterdagavond om 23.15 uur een 63-jarige man uit Meijel aangehouden op de Vlierdensedreef. Een getuige had de politie eerder gemeld dat hij een auto slingerend op de Kloosterdreef zag rijden. Ook zou de auto daar tegen een paal gereden zijn. Aan de hand van het signalement wist de politie de man even later met zijn personenauto te laten stoppen op de Vlierdensedreef. De auto was flink beschadigd en de man is daarop aangehouden en meegenomen naar het bureau. Uit een test moet nog blijken of de man teveel gedronken had. Zijn rijbewijs is ingevorderd en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Valkenswaard: Politie houdt man aan voor huiselijk geweld
De politie heeft zaterdagavond rond 20.30 uur een 29-jarige man aangehouden in de woning van zijn vriendin. De man zou haar eerder op de avond geslagen hebben. De gealarmeerde politie kon hem in de woning aanhouden. Hij is meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek.   

Valkenswaard: Politie pakt man op voor huiselijk geweld
De politie heeft zaterdagavond om 21.10 uur een 34-jarige man uit Valkenswaard aangehouden in de woning van zijn vriendin. De man zou haar daar hebben bedreigd. Ook zou hij spullen in haar woning vernield hebben. De gealarmeerde politie kon hem in de woning aanhouden. Hij is meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek.   

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers