donderdag 14 oktober 2010
Eindhoven: Politie houdt aanrander aan

De politie heeft donderdagmiddag rond 15.15 uur een 51-jarige Eindhovenaar zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op de Kruisstraat. De man zou kort daarvoor daar geprobeerd hebben een mobiele telefoon weg te nemen van een 26-jarige vrouw uit Eindhoven. Ook zou hij haar en nog een vrouw (gegevens onbekend) onzedelijk hebben betast. Door getuigen werd de politie gebeld en het signalement van de verdachte doorgegeven. De man is aangehouden en ingesloten op het politiebureau. De politie doet onderzoek en wil graag in contact komen met het tweede slachtoffer. Zij wordt verzocht contact op te nemen met de gezamenlijke recherche in Eindhoven via het nummer 0900-8844.

www.inwonersnieuws.nl

Eindhoven: Politie houdt man aan voor bedreiging en stalking ex-vriendin

De politie heeft donderdagochtend rond 11.00 uur een 40-jarige Eindhovenaar aangehouden in de woning van zijn 42-jarige ex-vriendin in Woensel Noord. Hij zou kort daarvoor haar woning zijn binnengedrongen en haar hebben bedreigd. Agenten hielden de man aan voor bedreiging en huisvredebreuk. Hij is ingesloten voor verder onderzoek.

www.inwonersnieuws.nl

Eindhoven: Politie houdt man aan voor diefstal auto

De politie heeft donderdagochtend rond 11.15 een 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op het politiebureau aan de Mathildelaan. De man zat daarvoor vast voor andere strafbare feiten in Amsterdam. Hij wordt ervan verdacht op 28 september een auto te hebben weggenomen vanaf een parkeerplaats aan de Aalsterweg. De politie heeft onderzoek gedaan en de verdachte aangehouden. Hij is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

www.inwonersnieuws.nl

Eindhoven: Politie houdt tweede verdachte aan voor heling telefoon

De politie heeft donderdagochtend rond 11.45 uur een 24-jarige man uit Eindhoven aangehouden op het politiebureau aan de Ruysdaelbaan. Hij wordt verdacht van een inbraak in een woning op 27 september op de Aert van der Neerstraat. Woensdagmiddag werd hiervoor tevens een 26-jarige Eindhovense vrouw aangehouden (zie ook het 1e persbericht van donderdag 14 oktober). De man is ingesloten voor verder onderzoek.

www.inwonersnieuws.nl

Oirschot: Politie pakt inbreker op

De politie heeft donderdagochtend rond 2.30 uur een 27-jarige man uit Leidschendam aangehouden op De Loop. Hij wordt ervan verdacht kort daarvoor daar samen met een andere man ingebroken te hebben in een winkel. Een getuige zag dit gebeuren en belde de politie. Bij het zien van de agenten gingen de mannen er te voet vandoor. Eén van de verdachten, de 27-jarige man, kon kort daarna met behulp van pepperspray worden aangehouden in een tuin. Hij is ingesloten voor verder onderzoek.

www.inwonersnieuws.nl

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers